Szczegóły obiektu: Produkcja i przetwórstwo warzyw w Polsce na początku XXI wieku
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2014.1.03
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kapusta, Franciszek
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kapusta, Franciszek
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kapusta, Franciszek
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kapusta, Franciszek
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Borowska, Monika
Data:2020
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Efing, Chris
Data:2021
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:1945
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Liberska, Hanna
Data:2019.10.24 | 2007
Rodzaj zawartości:teksty