Szczegóły obiektu: Wykorzystanie wybranych surowców roślinnych do produkcji żywności o ukierunkowanych walorach prozdrowotnych
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW02&doc_number=000001962
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Teleszko, Mirosława (1984- )
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Tkacz Karolina
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji
Twórca:Suchodolska, Paulina | Orkusz, Agnieszka
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Tokarska, Marta | Borda, Marta
Data:2023
Rodzaj zawartości:obrazy