Szczegóły obiektu: Poradnik kucharski złożony z 485 przepisów przyprawiania potraw, marynat, soków, ciast, konserw i tym podobnych
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:A. D.
Data:1847
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:A. D.
Data:1847
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:D. A.
Data:1692.06.25 - ...
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:A. D.
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:D. A.
Data:1691.10.30 - ...
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:A. D.
Data:1879
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:A. D.
Data:1850
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dobrzańska-Danikiewicz, A.D. | Cichocki, D. | Łukowiec, D.
Data:2015
Rodzaj zawartości:pozostałe