Szczegóły obiektu: Trends in Food Product Innovations and the Level of Economic Development
Instytucja dostarczająca:Platforma Czasopism Uniwersytetu Opolskiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/ees/article/view/2696/2159
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/ees/article/view/2696
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Figiel, Szczepan | Kufel-Gajda, Justyna
Data:2020.11.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Cyran, Kazimierz
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Baer-Nawrocka, Agnieszka
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kita, Katarzyna | Pawlak, Karolina
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gafarova, Elena
Data:2010
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Awdziej, Marcin | Tkaczyk, Jolanta | Włodarek, Dariusz
Data:2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Woźniak, Leszek | Woźniak, Marian
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy