Szczegóły obiektu: Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (4)
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Ambroziak, Łukasz | Bułkowska, Małgorzata | Kosior, Katarzyna (1975- ) | Pawlak, Karolina | Szczepaniak, Iwona (ekonomia)
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ambroziak, Łukasz | Bułkowska, Małgorzata | Drożdż, Jadwiga | Kosior, Katarzyna (1975- ) | Mroczek, Robert | Szajner, Piotr | Szczepaniak, Iwona (ekonomia) | Zdziarska, Teresa
Data:2019.02.28 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kosior, Katarzyna (1975- )
Data:2011
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bułkowska, Małgorzata
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bułkowska, Małgorzata
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bułkowska, Małgorzata
Data:2007.12.31 | 2007
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bułkowska, Małgorzata
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ambroziak, Łukasz
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy