Szczegóły obiektu: Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (4)
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Ambroziak, Łukasz | Bułkowska, Małgorzata | Kosior, Katarzyna (1975- ) | Pawlak, Karolina | Szczepaniak, Iwona (ekonomia)
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Dybowski, Grzegorz | Nosecka, Bożena | Pawlak, Karolina | Woźniak, Leszek (1955- )
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Drożdż, Jadwiga | Tereszczuk, Mirosława | Mroczek Robert | Juchniewicz Małgorzata
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Figiel, Szczepan (1956- ) | Gospodarowicz Marcin | Grochowska Renata | Wasilewski, Adam
Data:2019.02.28 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Hoffmann, Alfred (inżynieria produkcji). Autor
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bułkowska, Małgorzata | Mroczek, Robert | Chechelski, Piotr | Drożdż, Jadwiga | Judzińska, Agnieszka | Morkis, Grażyna | Tereszczuk, Mirosława
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty