Szczegóły obiektu: Analiza wpływu procesu kucia w kowarkach na własności wyrobu
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: Katalog Biblioteki-Zeszyty Naukowe ;Katalog Biblioteki-Wydawnictwo Zwarte
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Grosman, Franciszek
Data:2003.12.31 | 2003
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Grosman, Franciszek
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Grosman, Franciszek
Data:2004.12.31 | 2004
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Grosman, Franciszek
Data:1973.12.31 | 1973
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Grosman, Franciszek
Data:1973.12.31 | 1973
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Grosman, Franciszek
Data:2003.12.31 | 2003
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Grosman, Franciszek
Data:1980.12.31 | 1980
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Grosman, Franciszek
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:pozostałe