Szczegóły obiektu: Strategie konkurencji stosowane przez polskich producentów żywności na rynku Unii Europejskiej.
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2014.361.24
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ambroziak, Łukasz | Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Salejko-Szyszczak, Iwona | Szczepaniak, Małgorzata
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczepaniak, Włodzimierz | Zabłocka-Malicka, Monika | Pasiecznik, Iwona | Pohl, Paweł | Rutkowski, Piotr
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy