Szczegóły obiektu: Sposób dyfuzyjnego wysładzania buraków, trzciny cukrowej oraz innych roślin o wartościach odżywczych oraz urządzenie do przeprowadzania tego sposobu : opis patentowy : nr 16996 : kl. 89 c 1
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Mystkowski, Stefan (inżynieria produkcji). Autor
Data:1931
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Komers, Karel Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kittel, Zygmunt (1877-1960). Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Dědek, Jaroslav (1890-1962) Autor
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Zipser, Karol. Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1882
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak