Szczegóły obiektu: Anleitung zum Getreideban auf wissenschaftlischer und praktischer Grundlage
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Nowacki, Anton (1839-1924) Autor
Data:1920
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Nowacki, Anton (1839-1924) Autor
Data:1917
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Oczapowski, Michał (1788-1854)
Data:1836
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Oczapowski, Michał (1788-1854)
Data:1848
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Niewiarowicz, Leon (1883-1941)
Data:1922
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Sempołowski, Antoni (1847-1936)
Data:1901
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kurowski, Jan Nepomucen (1783-1866)
Data:1859
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Piekarski, Franciszek Borgiasz (1759-1834)
Data:1809
Rodzaj zawartości:pozostałe