Szczegóły obiektu: Zastosowanie pulsacyjnego pola elektrycznego wysokiej intensywności do pasteryzacji płynnych produktów żywnościowych
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: - ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Szpryngiel, Bożena | Targoński, Zdzisław
Data:1999.12.31 | 1999
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Targoński, Zdzisław
Data:1996.12.31 | 1996
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Pielecki, Jacek | Targoński, Zdzisław
Data:2003.12.31 | 2003
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wesołowska-Trojanowska, Marta | Targoński, Zdzisław
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Targoński, Zdzisław | Wójcik, Wiesław
Data:1993.12.31 | 1993
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Pielecki, Jacek | Targoński, Zdzisław
Data:2001.12.31 | 2001
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wesołowska-Trojanowska, Marta | Targoński, Zdzisław
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wesołowska-Trojanowska, Marta | Targoński, Zdzisław
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy