Szczegóły obiektu: Najlepsze i na długoletniem doświadczeniu oparte przepisy robienia najdoskonalszych konfitur, konserw, kompotów i lodów
Instytucja dostarczająca:Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: Dla wszystkich bez ograniczeń
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Gregorowicz, Tomasz
Data:1846.12.31 | 1846
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gregorowicz, Tomasz
Data:1868
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Gregorowicz, Tomasz
Data:1868.12.31 | 1868
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gregorowicz, Tomasz
Data:1846
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Gierowska-Kałłaur, Joanna | Makauskas, Bronius (1950– ) | Gregorowicz, Stanisław | Wojna, Romuald | Łossowski, Piotr (1925– ) | Szczepański, Wojciech | Marczewska-Zagdańska, Hanna | Dąbrowska, Anna | Wolbrecht, Tomasz | Gańczarczyk, Gabriela
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:pozostałe