Szczegóły obiektu: Sposób wyrobu konserw ogórkowych : opis patentowy : nr 26623 : Kl. 53 c, 6/01
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kozłowski, Władysław (technologia żywności). Autor
Data:1938
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Egeberg, Halvor S. Autor
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Tarnawski, Ferdinand Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Tarnawski, Ferdinand Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Lieser, Henriette Amelie Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Duret, Gaston. Autor
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak