Szczegóły obiektu: Wpływ fluktuacji temperatury przechowywania na poziom zmian jakości zamrożonego groszku zielonego
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2014.3.07
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Pukszta, Tomasz
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Ośrodek Kultury „Wzgórze Zamkowe”
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Aristarkhova, Ella O. | Fedoniuk, Tetiana P. | Romanchuk, Ludmila D. | Latushynskyi, Sergii V. | Kot, Iryna V.
Data:2021.06.09
Rodzaj zawartości:obrazy