Szczegóły obiektu: Comparison of the application of marketing communication tools used by organic food producers in Slovakia and Austria
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2015.4.02
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Jarossová, Malgorzata A. | Minďašová, Karina
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Daszkiewicz, Magdalena | Pukas, Anetta
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Macalik, Joanna
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sanak-Kosmowska, Katarzyna
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Barska, Anetta | Śnihur, Janusz
Data:2020.12.07
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Janiak, Eliza | Orzechowska-Przybyła, Kamila | Lesiów, Tomasz
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Michalczyk, Joanna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dębski, Maciej
Data:2013
Rodzaj zawartości:obrazy