Szczegóły obiektu: Żydło ich: mało warzonego albo pieczonego używają, czyli nazwy kulinariów i naczyń stołowych na dworze Dymitra Samozwańca I
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/pspsj/article/view/2293/2280
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/pspsj/article/view/2293
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Pihan-Kijasowa, Alicja
Data:2012.01.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Osowski, Błażej
Data:2022.12.22
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Grochola-Szczepanek, Helena
Data:2021.12.10
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Anderson, Salena Sampson
Data:2017.12.01
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kostecka-Sadowa, Anna
Data:2022.12.22
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ilieva, Mariâ
Data:2021.01.22
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pihan-Kijasowa, Alicja
Data:2010.01.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pihan –Kijasowa, Alicja
Data:2016.01.01
Rodzaj zawartości:teksty