Szczegóły obiektu: Modelowanie jakości soków jabłkowych na podstawie badań fizykochemicznych, sensorycznych i konsumenckich
Instytucja dostarczająca:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Włodarska, Katarzyna
Data:2013.06.10
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Włodarska, Katarzyna
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Jankowska, Katarzyna | Włodarska-Kowalczuk, Maria | Wieczorek, Piotr
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:obrazy