Szczegóły obiektu: Rozwój produkcji i spożycia żywności przetworzonej przemysłowo
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Sztarbałło, Wanda
Data:1981.12.31 | 1981
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Krasiński, Zdzisław
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Hryszko, Krzysztof | Łopaciuk, Wiesław | Pawlak, Karolina | Rosiak, Ewa | Szajner, Piotr | Zawadzka, Danuta | Świetlik, Krystyna | Mikuła, Aneta
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gruda, Mieczysław
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Borowski, Marek | Kwasek, Mariola | Kowalewska, Maria Teresa | Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa)
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gulbicka, Bożena
Data:2007.12.31 | 2007
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kwasek, Mariola | Brzostek-Kasprzak, Bożena | Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) | Piotrowski, Walerian (1950- )
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Śliczna, Małgorzata
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy