Szczegóły obiektu: Diversification of lamb meat imports in EU countries and its trends
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Źródło:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/eada.2019.4.07
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Ochnio, Luiza | Rokicki, Tomasz | Koszela, Grzegorz | Klepacki, Bogdan
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sobala-Gwosdz, Agnieszka
Data:2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bijok, Paweł
Data:1987.12.31 | 1986 - 1987
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Baudelle, Guy | Buron, Louis-Thibault
Data:2021.05.14
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ochnio, Luiza | Koszela, Grzegorz | Rokicki, Tomasz
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Chełkowska, H.
Data:1978.12.31 | 1978
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Lamb, Charles (1775-1834)
Data:1905
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Lamb, Charles (1775-1834)
Data:1905
Rodzaj zawartości:pozostałe