Szczegóły obiektu: Effect of fried dishes assortment on chosen properties of post-frying soybean oils as raw material for production of engine biofuels
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Szmigielski, Marek | Andrejko, Dariusz | Piekarski, Wiesław | Maniak, Barbara | Zając, Grzegorz | Masłowski, Andrzej | Sagan, Agnieszka | Biernacka, Beata
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Maniak, Barbara | Kuna-Broniowska, Izabela | Piekarski, Wiesław | Szmigielski, Marek | Zdybel, Beata | Sagan, Agnieszka
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Andrejko, Dariusz | Rydzak, Leszek
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Andrejko, Dariusz | Rydzak, Leszek
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Zając, Grzegorz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Zając, Grzegorz
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Zając, Grzegorz
Data:2007.12.31 | 2007
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Zając, Grzegorz
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:teksty