Szczegóły obiektu: Antioxidant status of blood and liver of turkeys fed diets enriched with polyunsaturated fatty acids and fruit pomaces as a source of polyphenols
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Zduńczyk, Z. | Jankowski, J. | Juśkiewicz, J. | Zduńczyk, P. | Kosmala, M. | Zieliński, H. | Antoszkiewicz, Z.
Data:2016
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Jankowski, J. | Zduńczyk, Z. | Drażbo, A. | Juśkiewicz, J. | Czech, A. | Antoszkiewicz, Z.
Data:2013
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Jankowski, J. | Zduńczyk, Z. | Lichtorowicz, K. | Juśkiewicz, J.
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kozłowski, K. | Jankowski, J. | Otowski, K. | Zduńczyk, Z. | Ognik, K.
Data:2018.08.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Zduńczyk, Z. | Jankowski, J. | Sartowska, K. | Tykałowski, B. | Stenzel, T. | Wróblewska, M. | Koncicki, A.
Data:2011
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Jankowski, J.
Data:1900.12.31 | 1900
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wierzbicki, S. | Pióro, Z. | Osiniak, M. | Antoszkiewicz, E.
Data:2020.06.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Socha, P. | Zduńczyk, S. | Tobolski, D. | Janowski, T.
Data:2018.12.20
Rodzaj zawartości:obrazy