Szczegóły obiektu: Kierunki doskonalenia organizacji przedsiębiorstw wielozakładowych w przemyśle spożywczym
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Karaś, Mirosław
Data:1977.12.31 | 1977
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1909.12.31 | 1909
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Misińska, Danuta (1934-2011)
Data:1968.12.31 | 1968
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Nosecka, Bożena | Bugała, Anna | Zaremba, Łukasz (rolnictwo)
Data:2019.02.28 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Chechelski, Piotr
Data:2010
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:2004.12.31 | 2004
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty