Szczegóły obiektu: Sztuka konserwowania owoców : przechowywanie w stanie świeżym : przechowywanie za pomocą chłodu, w soli i occie : suszenie owoców : konserwy w spirytusie
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Blanchon, H. L. Alphonse (1865- )
Data:1904
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dobrzańska, Wanda
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1875
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Norkowska, Marta (1872-1930)
Data:1918
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Gregorowicz, Tomasz
Data:1868
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Norkowska, Marta (1872-1930)
Data:1917
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1880
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Norkowska, Marta (1872-1930)
Data:1911
Rodzaj zawartości:pozostałe