Szczegóły obiektu: Zarządzanie kosztami za pomocą zarządzania przez cele na przykładzie zakładu przetwórstwa mięsnego X
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Zarządzanie kosztami za pomocą zarządzania przez cele na przykładzie zakładu przetwórstwa mięsnego X
Twórca:Kowalewski, Mirosław | Siemianowska, Dominika
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kowalewski, Mirosław
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kowalewski, Mirosław
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kołodziejczuk, Bartosz | Szydełko, Magdalena
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Emerling, Izabela
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Lotz, Sebastian
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Nowak, Edward
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Biernacki, Michał
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy