Szczegóły obiektu: Nauka chowu i ulepszenia bydła jako też gospodarnego użytkowania z niego; z przepisami korzystnego zachodu około nabiału, wyrabiania masła, różnych gatunków sera, tuczenia bydła i cieląt, urządzenia nawozu; oraz sposoby poznawania i leczenia chorób, przez każdego wiejskiego gospodarza wykonać się mogące
Instytucja dostarczająca:Warmińsko-Mazurska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Hazzi, Joseph (1768-1845)
Data:1837
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Hazzi, Joseph von (1768-1845)
Data:1837
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:2002
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Seifman, Piotr Stefan (1823-1903)
Data:1861
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Schumann, Theodor (fl. 1824-1828)
Data:1824 - 1828
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:ZurLippe-Weißenfeld, Carl Ernst Armin Emil Ferdinand
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Peterka, Jan
Data:1833
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kossak, Tadeusz
Data:1901
Rodzaj zawartości:pozostałe