Szczegóły obiektu: Jarska kuchnia zawierająca wypróbowane przepisy przyrządzania smacznych a zdrowych potraw roślinnych, oraz naukowe uzasadnienie jarstwa
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1904.01.01 - ...
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1898
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1898
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1904
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1904
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1913
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1913
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Panek, Kazimierz (1873-1935)
Data:1906
Rodzaj zawartości:pozostałe