Szczegóły obiektu: Assessing the Learning Outcomes of Food-related Educational Tourism Events for University Students: The Case of the International Student Competition of Fermo, Italy
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/36019 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Tomasi, Sabrina | Cavicchi, Alessio | Paviotti, Gigliola | Bertella, Giovanna | Santini, Cristina
Data:2021.06.01 | 2019.12.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Davidovitch, Nitza
Data:2013.01.01
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Murphey, Tim
Data:2014.01.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Paprocka, Izabela | Terlecki, Mateusz
Data:2016.05.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Morbitzer, Janusz
Data:2018.12.15
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Biljakowska, Olga
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Bielak, Marlena Iwona
Data:2020.12.08
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Andruszkiewicz, Fabian | Kulik-Grzybek, Danuta
Data:2017.08.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy