Szczegóły obiektu: Occurrence of mycotoxins in talkan: a cereal-based food traditional for Turkic population
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Tattibayeva, D. | Nebot, C. | Miranda J.M. | Abuova, A.B. | Kizatova, M.Z. | Vazquez, B.
Data:2018.08.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:E. LÓPEZ-MARTÍNEZ | O. VÁZQUEZ-GÓMEZ | H.J. VERGARA-HERNÁNDEZ | Campillo, B.
Data:2018.03.06
Rodzaj zawartości:obrazy