Szczegóły obiektu: Kuchnia polska czyli Dokładna i długą praktyką wypróbowana nauka sporządzania potraw mięsnych i postnych [...] tudzież przysposabiania rozmaitych zapasów spiżarni pojedynczo, najtaniej i najzdrowiej
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Schmidt, Józef
Data:1860
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Schmidt, Józef
Data:1860
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Schmidt, Józef
Data:1865
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Schmidt, Józef
Data:1855
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Schmidt, Józef
Data:1855
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1917
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1917
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Izdebska, Jadwiga
Data:1921
Rodzaj zawartości:pozostałe