Szczegóły obiektu: Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze i t.p.
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1879
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1880
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1877
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dobrzańska, Wanda
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1880
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Norkowska, Marta (1872-1930)
Data:1911
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kasprowicz, Bolesław (1859-1943)
Data:1918
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1875
Rodzaj zawartości:pozostałe