Szczegóły obiektu: Jak gotować : praktyczny podręcznik kucharstwa : poradnik we wszelkich sprawach odżywiania, zestawiania menu, urządzania przyjęć, dekoracji stołu
Instytucja dostarczająca:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Disslowa, Maria (1870–1936)
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Disslowa, Maria (1870-1936)
Data:1947
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Makary (kucharz)
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:0017 - 0171
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1900
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Szytler, Jan (1763-1850)
Data:1845
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czerniecki, Stanisław
Data:1753
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1916 - 1918
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak