Szczegóły obiektu: Czynniki kształtujące skład kwasów tłuszczowych i wybranych ksenobiotyków w tłuszczu mięsa ryb słodkowodnych
Instytucja dostarczająca:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Parol Jarosław
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Khan, Abdul Muqeet | Imran, Muhammad | Hashmi, Abu Saeed | Shehzad, Wasim | Abbas, Mateen
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sawicki, Marceli (1900-1937)
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Zaciera, Marzena
Data:2007
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Łuczyński, Michał Krzysztof
Data:2004.12.31 | 2004
Rodzaj zawartości:teksty