Szczegóły obiektu: Tradycje kulinarne Karkonoszy a regionalny produkt turystyczny w dobie ekonomii doświadczeń
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2017.473.18
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Gryszel, Piotr
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gonia, Alicja
Data:2014.11.14 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Stasiak, Andrzej | Włodarczyk, Bogdan
Data:2014.06.16 | 2003
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Adamczuk, Franciszek
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kaczmarek, Jacek
Data:2020.11.21
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Chudzyńska, Izabela
Data:2020.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kruczek, Zygmunt
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Stasiak, Andrzej
Data:2016.03.09 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty