Szczegóły obiektu: Krótkie streszczenie warunków, jakim odpowiadać powinny produkty spożywcze w wojskowych zakładach leczniczych
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rapczewski, Jan (1855-1939)
Data:1927
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bukowski, Alfons (1858-1921)
Data:1918
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bukowski, Alfons (1858-1921)
Data:1920
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bukowski, Alfons (1858-1921)
Data:1909
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bukowski, Alfons (1858-1921)
Data:1918
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bukowski, Alfons (1858-1921)
Data:1920
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1920
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Pawłowski, Bolesław (1892-1946)
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe