Szczegóły obiektu: Culinary tourism as a method of building the podtatrze region strategy development. Part 1: Theoretical assumptions
Instytucja dostarczająca:Śląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Zakres:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Górka-Chowaniec, Agnieszka
Data:2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Górka-Chowaniec, Agnieszka
Data:2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Chudzyńska, Izabela
Data:2020.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Górka-Chowaniec, Agnieszka
Data:2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kryk, Barbara
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Łasiński, Gabriel | Głowicki, Piotr | Olenderek, Tomasz
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Adamczuk, Franciszek
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Żebrak, Dawid
Data:2018
Rodzaj zawartości:obrazy