Szczegóły obiektu: Modeling the effect of temperature on survival rate of Salmonella Enteritidis in yogurt
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Szczawiński, J. | Szczawińska, M.E. | Łobacz, A. | Jackowska-Tracz, A.
Data:2014
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Szczawiński, J. | Szczawińska, M.E. | Łobacz, A. | Jackowska-Tracz, A.
Data:2016
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Szczawiński, J. | Tomaszewski, H. | Jackowska-Tracz, A. | Szczawińska, M.
Data:2011
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Jackowska-Tracz, A. | Tracz, M.
Data:2015
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Łobacz, Piotra
Data:2005.12.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Łobacz, Piotra
Data:2018.08.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Łobacz, Małgorzata
Data:2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Łobacz, Elżbieta
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie