Szczegóły obiektu: 3D Printers for Food Printing – Advantages and Drawbacks of Market Ready Technical Solutions
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2022.38.03
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Major Maciej | Minda Izabela
Data:2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Parrinello, Sandro | Picchio, Francesca | La Placa, Silvia
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Major Izabela | Gavardashvili Givi
Data:2023
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Mamica, Łukasz
Data:2020.11.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Brol, Marcin | Czetwertyński, Sławomir
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Düzgün, Dilan Ezgi | Nadolny, Krzysztof
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie