Szczegóły obiektu: Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Język:
- Źródło: http://wsm.warszawa.pl/uczelnia/czasopismo-naukowe
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:2018.12.31 | 2004
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2009.12.31 | 2004 - 2009
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Warchalewski Jerzy R.
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Azzeddine, Azzam
Data:2011.12.31 | 1999 - 2011
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Plawgo, Agnieszka | Szparaga, Agnieszka
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Rapczewski, Jan Antoni (1855-1939)
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Rapczewski, Jan Antoni (1855-1939)
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:2018.12.31 | 2004
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie