Szczegóły obiektu: Sposób odkwaszania i odgorzknienia cukru drzewnego : opis patentowy : nr 10867 : Kl. 89 i 1
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Scholler, Heinrich. Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Lober, Franz. Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ayres, Eugene Edmond. Autor
Data:1927
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Bohunek, Hans Autor
Data:1938
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak