Szczegóły obiektu: Ueber das Vorkommen eines peptonisirenden Enzyms (Peptase) im Malz und Versuche zur Trennung der stickstoffhaltigen Bestandteile im Malz, Würze und Bier
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Łaszczyński, Bolesław Paweł (1875-1947)
Data:1899
Rodzaj zawartości:pozostałe
Wpływ struktury na reakcję enzymatyczną = L'influence de la structure sur les réactions enzymatiques
Twórca:Przyłęcki, Stanisław Jan (1891-1944)
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Szumowski, Stanisław (fl. ca 1898)
Data:1898
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Sym, Ernest Aleksander (1893-1950) Autor
Data:1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wodziczko, Adam (1887-1948)
Data:1916
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Gall, Ludwig (1791-1863)
Data:1835
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Jalowetz, Eduard (1862-1936). Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Koch, Wilhelm (czynny ok. 1930) Autor
Data:1931
Rodzaj zawartości:pozostałe