Szczegóły obiektu: Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Baryłko-Pikielna, Nina
Data:2009
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Serkowski, Stanisław Ferdynand (1871-1936)
Data:1910
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Serkowski, Stanisław Ferdynand (1871-1936)
Data:1911
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1945
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1926
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Jędryka, Tadeusz (ekonomista)
Data:2001
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Iwasiewicz, Andrzej (1935-2012)
Data:1985.12.31 | 1985
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Huczek, Antoni
Data:2003
Rodzaj zawartości:obrazy