Szczegóły obiektu: Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Baryłko-Pikielna, Nina
Data:2009
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Chmielińska, Magdalena | Kończak, Grzegorz
Data:2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Huczek, Antoni
Data:2003
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Serkowski, Stanisław Ferdynand (1871-1936)
Data:1911
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Serkowski, Stanisław Ferdynand (1871-1936)
Data:1910
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1945
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Kita, Agnieszka
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bączek-Kwinta, Renata | Białkowska, Marta | Błażewicz, Józef (1956- ) | Borejszo, Zbigniew | Bryl, Krzysztof (1956- ) | Ciecierska, Marta | Czernecki, Tomasz | Felkner, Barbara | Kalisz, Stanisław | Kamelska, Anna Malwina | Kawka, Alicja | Kijowski, Jacek (1948- ) | Kobus, Małgorzata | Kolniak, Joanna | Kotlarska, Michalina | Kowalska, Marika M. | Kozłowska, Katarzyna | Liszewski, Marek | Marszałek, Krystian | Matuszewska, Anna | Michalec, Żaneta | Michniewicz, Jan | Mitek, Marta | Nastaj, Maciej | Obiedziński, Mieczysław | Oszmiański, Jan (1950- ) | Pietrzak-Fiećko, Renata | Rogozińska, Ilona | Ruszkowska, Millena | Smoczyński, Stefan S. (1941- ) | Sołowiej, Bartosz | Stadnik, Joanna | Szwajgier, Dominik | Szwed, Łukasz | Tarczyńska, Anna | Teleszko, Mirosława | Wichrowska, Dorota | Zembold-Guła, Agnieszka | Ziółkowska, Angelika
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:teksty