Szczegóły obiektu: Influence of microflora composition on safety and colour parameters of “kumpia wieprzowa” during ripening
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Węsierska, E. | Korzekwa, K. | Foks, S. | Mickowska, B.
Data:2013
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Korzekwa, K.
Data:2011
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Futoma-Kołoch, B. | Książczyk, M. | Korzekwa, K. | Migdał, I. | Pawlak, A. | Jankowska, M. | Kędziora, A. | Dorotkiewicz-Jach, A. | Bugla-Płoskońska, G.
Data:2015
Rodzaj zawartości:pozostałe