Szczegóły obiektu: Composition of the food of martens
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://katalog.pan.pl/webpac-bin/223bzbsPL/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+ee95400552
- Format:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Goszczyński, J.
Data:1976.12.31 | 1976
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Romanowski, J. | Lesiński, G.
Data:1991.12.31 | 1991
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Yalden, D. W.
Data:1976.12.31 | 1976
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Serafini, P. | Lovari, S.
Data:1993.12.31 | 1993
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Pulliainen, E. | Ollinmäki, P.
Data:1996.12.31 | 1996
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Borkowski, J.
Data:1994.12.31 | 1994
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Scaglia, O. A. | Velazquez, C. A. | Cauhepe, M. A.
Data:1982.12.31 | 1982
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Goszczyński, J.
Data:1986.12.31 | 1986
Rodzaj zawartości:pozostałe