Szczegóły obiektu: Analiza żywności : skrypt. Cz. 1
Dostęp do obiektu ograniczony
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Koszalińskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Klepacka, Mirosława Red. | Drużyńska, Beata
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bukowski, Alfons (1858-1921)
Data:1884
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wieczorek, Piotr (1953- ).
Data:2001
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bezak-Mazur, Elżbieta
Data:1995
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Grotowski, Marian (1882-1951)
Data:1950
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Dmowski, Adam | Sarnowski, Janusz | Prokopowicz, Dariusz
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Jarosz, Ewa.
Data:2006
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie