Szczegóły obiektu: Postępowanie z alergenami jako element zarządzania jakością w zakładach spożywczych
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/pn.2016.461.22
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Zimny, Sylwia | Błaszczyk, Jolanta | Kucharczyk, Monika | Seruga, Przemysław | Piekara, Agnieszka | Krzywonos, Małgorzata
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kastrau, Ewa
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gryncewicz, Wiesława
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kulikowska, Justyna
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wiatrak, Lidia
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dobrowolska, Anna
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kochanowski, Jacek
Data:2016.02.14
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Janczewski, Danuta
Data:2014
Rodzaj zawartości:obrazy