Szczegóły obiektu: Wpływ inokulantu Lactobacillus buchneri na wartość pokarmową kiszonek z Sorghum saccharatum (L.) Moench oraz procesy przemian żwaczowych
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wilk Martyna
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Jaroszewski, Zygmunt
Data:1881
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Jaroszewski, Zygmunt
Data:1883
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Heinrich, R.
Data:1897.12.31 | 1897
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Głąb Lilianna
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1943
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Bochat, Andrzej (1957- )
Data:1999
Rodzaj zawartości:teksty