Szczegóły obiektu: The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph.bg.pwr.wroc.pl/F/?func=find-b&request=000121546+&find_code=SYS&adjacent=N&local_base=TURCZAS&x=39&y=7&filter_code_1=WLN&filter_request_1=&filter_code_2=WYR&filter_request_2=&filter_code_3=WYR&filter_request_3=&filter_code_4=WFT&filter_request_4=&filter_code_5=WSB&filter_request_5= ;http://epe.pwr.wroc.pl/index.html
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.37190/epe200104
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Lemmer, Balázs | Jákói, Zoltán | Gulyás, Nikolett | Kertész, Szabolcs | Beszédes, Sandor | László, Zsuzsanna | Hodúr, Cecilia
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gruca, Aleksandra | Grynberg, Marcin | Promponas, Vasilis J | Tosatto, Silvio C E | Piovesan, Damiano | Necci, Marco | Paladin, Lisanna | Dosztányi, Zsuzsanna | Hancock, John M | Andrade-Navarro, Miguel A | Mier, Pablo | Merski, Matthew | Dobson, Laszlo | Ziemska-Legiecka, Joanna | Jarnot, Patryk
Data:2020.05.18
Rodzaj zawartości:pozostałe