Szczegóły obiektu: Ocena sensoryczna jakości margaryny metodą punktową BN-80/8050-02
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Lubelskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Zakres:
- Format:
- Wydawca:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Baldwin, Zofia. | Przeździecka, Teofila. | Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Data:1980 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Data:1983 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Data:1990 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Data:2013 | 1980
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Data:2013 | 1987
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Data:1990 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Data:1983 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Data:2013 | 1987
Rodzaj zawartości:teksty