Szczegóły obiektu: The rate of passage of foodstuffs through the alimentary tracts of certain Microtidae under laboratory conditions; Szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy niektórych Microtidae w warunkach laboratoryjnych
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://katalog.pan.pl/webpac-bin/223bzbsPL/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+ee95400552
- Format:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kostelecka-Myrcha, A. | Myrcha, A.
Data:1964.12.31 | 1964
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kostelecka-Myrcha, A. | Myrcha, A.
Data:1964.12.31 | 1964
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kostelecka-Myrcha, A. | Myrcha, A.
Data:1964.12.31 | 1964
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Stein, G. H. W.
Data:1960.12.31 | 1960
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kostelecka-Myrcha, A. | Myrcha, A.
Data:1965.12.31 | 1965
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Klevezal, G. A. | Pucek, M. | Sukhovskaja, L. I.
Data:1990.12.31 | 1990
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Myrcha, A.
Data:1964.12.31 | 1964
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Jastrzębski, M.
Data:1963.12.31 | 1963
Rodzaj zawartości:pozostałe