Szczegóły obiektu: Sposób robienia mydła, swic, octów, przyprawiania owoców, solenia i wędzenia mięsa, pieczenia chleba, warzenia piwa i robienia krochmalu
Instytucja dostarczająca:Rolnicza Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło: http://gamma.cbr.edu.pl/F?func=direct&l_base=CAL01&doc_number=000021732
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:1801
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Zawadzka, Wincentyna L.A.
Data:1858
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Marciszewska, Marya z Krzywkowskich
Data:1885
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1874.01.01 - ...
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Gacon-Dufour, Marie Armande Jeanne
Data:1816
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1928
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1801
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Steimann, Antonie. Autor
Data:1922
Rodzaj zawartości:teksty