Szczegóły obiektu: Wpływ różnych metod obróbki cieplnej na cechy sensoryczne mięsa
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2016.1.05
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Pomianowski, Janusz | Żmijewski, Tomasz | Mozolewski, Wacław
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:1937
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Anczyc, Stanisław (1868-1927)
Data:1926
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Pasińska, Dorota
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jabłoński, Stanisław (hutnictwo)
Data:1938
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Das Chopra, Naraina Autor
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak